Rembrandtplein Hotel

Welkom in het Rembrandtplein Hotel

 

Het Rembrandtplein Hotel is een uniek oud Nederlands 'oudbruine stijl' hotel dat in een monumentaal 17de eeuws voormalig pakhuis is gesitueerd aan één van de mooiste grachten van Amsterdam, dicht bij de de beroemde rivier 'de Amstel'. In gemakkelijk te lopen afstanden van alle aantrekkelijke en meest belangrijke toeristische atracties. 

Het hotel heeft een hal, bagageruimte en een bar. 
Een verblijf bij ons is zoals een reis door de Gouden Eeuw van Amsterdam.

De kamers zijn in de originele staat gehouden. Alle ruimten zijn uitgerust met TV en privé badkamers.

De omgeving

Touristische trekpleisters 

Het Rembrandtpleinhotel is zeer centraal gelegen aan de groenburgwal, een van de mooiste grachten van Amsterdam, precies in de driehoek tussen het Rembrandtplein, Waterlooplein en de Stopera.

 

Het Rembrandtplein is een plein waar cafe‘s, coffeeshops, barretjes met terrassen, restaurants, bioscopen en de grote discotheken en clubs zijn. Het Waterlooplein is beroemd vanwege zijn vlooienmarkt. De Stopera is een muziekteater en stadhuis waar de parkeergarage is.

 

De Groenburgwal is een rustige gracht met uitzicht op de zuiderkerk en de Amstel rivier met zijn mooie oude ophaalbruggen.

 

Verder zijn alle overige belangrijke toeristische bezienswaardigheden op loopafstand te bereiken en anders is er voldoende openbaar vervoer om dat te compenseren, zoals de metro, tram, bus en de canalbus. Voor vervoer naar het RAI congrescentrum, centraal station en het vliegveld zijn er voldoende mogelijkheden. Taxi service is ook te regelen.

De wallen zijn op vijf minuten loopafstand, de Dam op 10 minuten, het Leidseplein is op 10 minuten, de Bloemenmarkt op 5 minuten, het Anne Frank huis op tien minuten, de grote musea’s zijn op 15 minuten. De winkelstraten zoals de Kalverstraat, Nieuwendijk en de Leidsestraat zijn om de hoek.

 

Het hotel is zeer trots op zijn unieke locatie