Rembrandtplein Hotel

Het Rembrandtplein Hotel is een uniek oud Nederlands 'oudbruine stijl' hotel dat in een monumentaal 17de eeuws voormalig pakhuis is gesitueerd aan één van de mooiste grachten van Amsterdam, dicht bij de de beroemde rivier 'de Amstel'. In gemakkelijk te lopen afstanden van alle aantrekkelijke en meest belangrijke toeristische atracties. Het hotel heeft een hal, bagageruimte en een bar. Een verblijf bij ons is zoals een reis door de Gouden Eeuw van Amsterdam. De kamers zijn in de originele staat gehouden. Alle ruimten zijn uitgerust met TV en privé badkamers.

More space, more privacy

Would you like a bit more room and your own facilities like kitchen and a living room with couch and more privacy?
Check out our apartments, that are situated next to the hotel. Minimum stay 2 nights and more.

Onze faciliteiten

Gratis Wifi

Gratis Wifi door het gehele gebouw, vraag bij de receptie om de codes in instructies

Non Smoking Hotel

Ons hotel biedt alleen niet-roken kamers aan. Er zijn speciaal aangewezen delen waar wel gerookt mag worden.

Hotel Bar

De bar, een heerlijke plek om even te onstsnappen aan de drukte en bij te komen van alle indrukken die u heeft opgedaan in het bruisende Amsterdam.

Kinderspeeltuin

De kinderspeeltuin is een veilige plek voor de kinderen om even lekker te spelen en energie kwijt te kunnen.

Het Rembrandtpleinhotel is zeer centraal gelegen aan de groenburgwal, een van de mooiste grachten van Amsterdam, precies in de driehoek tussen het Rembrandtplein, Waterlooplein en de Stopera.

Het Rembrandtplein is een plein waar cafe‘s, coffeeshops, barretjes met terrassen, restaurants, bioscopen en de grote discotheken en clubs zijn. Het Waterlooplein is beroemd vanwege zijn vlooienmarkt. De Stopera is een muziekteater en stadhuis waar de parkeergarage is.

De Groenburgwal is een rustige gracht met uitzicht op de zuiderkerk en de Amstel rivier met zijn mooie oude ophaalbruggen.

Verder zijn alle overige belangrijke toeristische bezienswaardigheden op loopafstand te bereiken en anders is er voldoende openbaar vervoer om dat te compenseren, zoals de metro, tram, bus en de canalbus. Voor vervoer naar het RAI congrescentrum, centraal station en het vliegveld zijn er voldoende mogelijkheden. Taxi service is ook te regelen.

De wallen zijn op vijf minuten loopafstand, de Dam op 10 minuten, het Leidseplein is op 10 minuten, de Bloemenmarkt op 5 minuten, het Anne Frank huis op tien minuten, de grote musea’s zijn op 15 minuten. De winkelstraten zoals de Kalverstraat, Nieuwendijk en de Leidsestraat zijn om de hoek.